2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Sandıklılılar buluştu

Afyonkarahisar kent merkezinde yaşayan Sandıklılı'lar, 'Sandıklılı'lar Gecesi' adı altında düzenlenen yemekte biraraya geldi.

Sandıklılı'lar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen gece, Yimpaş Düğün Salonu'nda yapıldı. Çok sayıda Sandıklılı'nın katıldığı yemeğe Sandıklılı olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan da onur konuğu olarak iştirak etti.

Yemekte konuşan Sandıklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kahraman, yeni kurulan bir dernek olmalarına rağmen hedeflerinin tüm Sandıklılı'lar ve Sandıklı sevdalılarını dernek çatısı altında bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Kahraman, “En kötü günlerimiz böyle olsun. Umuyorum ki bundan sonra Sandıklılı'lar böyle güzel etkinliklerle bir araya gelecektir. Derneğimizi kurarken amacımız acı ve tatlı günlerde Sandıklılar'ı bir araya getirmekti. Bir dernekler toplantısında bize 'Şuhutlular'ın, Emirdağlılar'ın bir dernekleri var. Siz bir dernek kurmayacak mısınız?' dediler. Bizde hemen ertesi gün derneğimizi kurduk. Derneğimizin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

"SANDIKLI'YA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK"
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan ise bu güne kadar Sandıklı'nın gelişmesi için verilen desteklerin artarak devam edeceğine dikkat çekti.

Derneğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eden Aslan, “İlkleri yapmak zordur. İlk adım atıldı. Arkası gelecektir. Dernek başkanımız ile ortak bir görevimiz var. Bu görev gereği insanlarla iç içeyiz. Milletvekili olarak bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bütün ilçelerimizle beraber Sandıklı da gelişecek. Afyonkarahisar'a şöyle bir baktığınız zaman her yerde bir güzellik, her yerde bir yatırım var. Afyonkarahisar milletvekiliyim ama Sandıklılıyım. İlimizin bütün ilçeleri benim gözümde aynıdır. Sandıklı için bütün gayretlerimiz ve çalışmalarımız buradaki arkadaşlarımızla beraber devam edecektir” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 19:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ömer Doğanlı IP: 212.174.44.xxx Tarih : 7.04.2008 12:53:14

Sandıklı'lı hemşehrilerimi yürekten tebrik ediyorum. Güzel bir dayanışma örneği sergilemişler. Böylesi toplantıların ve buluşmaların artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu tür dernekleşme ve biribirimize destek hususunda biz Sandıklı'lılar maalesef diğer yerlere göre çok gerideyiz. Onun için bu tür dayanışma ve tanışma toplantıları her yerde devam etmelidir. Sandıklı'lı Sayın Vekilimizden de bu manada destek bekliyoruz. Selamlar. İSKİ Genel Müd.Uzmanı (Daire Başkanı) ÖMER DOĞANLI