2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Sandıklı'ya modern hastane

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Devlet Hastanesi ek binası tamamlandı. Açılışı için son hazırlıkları yapılan hastane, modern mimarisi ve donanımı ile göz kamaştırıyor. 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan, Kaymakam Adnan Kayık, Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, hastaneyi ziyaret ederek İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Hüsnü Eren ve Hastane Başhekimi Dr. Salim Aysoy'dan hastane hakkında bilgi aldılar. 

Hastaneyi ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan, bu tür hizmetlerin halkın desteğini alan güçlü bir iktidarın sonucu olduğunu belirterek, "AK parti olarak vatandaşın hizmetkarıyız. Başbakanımızdan teşkilatlarımızdan bütün kademelerde görev yapan arkadaşlarımıza varıncaya kadar bizim için siyasetin bir tek anlamı bir tek hedefi vardır. Bizler halkımıza hizmetkar olmaya geldik ve bu şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi 

En kısa zamanda eksik bulunan uzman doktor açığının giderileceğini belirten Milletvekili Aslan, "Yeni hastanemizi önümüzdeki günlerde törenle hizmete açacağız. İlçemize yakışan modern hastanemiz halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu. 

Sandıklı'nın hızla büyüdüğünü ve geniş bir bölgeye hizmet verdiğini belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Özpınar ise büyüyen ve gelişen Sandıklı'ya modern bir hastanenin ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyacın artık giderildiğini söyledi. 

Uluslararası standartlarda çağdaş tıp hizmetleri verecek olan ve aynı zamanda bölgenin en modern hastanesi olan Sandıklı Devlet Hastanesi, 5 bin metrekare kapalı alan üzerinde zemin ve bodrum katlarıyla 6 kattan oluşuyor. 

10 adet ikişer kişilik olmak üzere toplam 84 yatak bulunan hastanede, odaların tamamında 66 ekran LCD televizyon, dört kanal merkezi müzik yayını, telefon, merkezi havalandırma servisi lavabo, banyo ihtiyaç malzemeleri, hemşire çağırma sistemi ve son sistem hasta yatağı bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 10:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?