4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

SANJET 5 bin 500 aboneyi ısıtacak

SANDIKLI'DA SANJET SICAK SU VERMEYE BAŞLADI

Afyonkarahisar'ın Sandıklı Belediyesi bünyesinde bulunan SANJET, abonelerine sıcak su vermeye başladı.

SANJET bu yıl bin 500 yeni abone ile yaklaşık 5 bin 500 aboneyi ısıtacak. Sandıklı Belediyesi tarafından, ilçe merkezindeki Ece, Çakır ve İstasyonaltı Mahalleleri olmak üzere 3. etaptan oluşan ısıtma projesi kapsamında abonelerin bina bağlantıları tamamlandı. İstasyonaltı ve Çakır Mahallesine yapılan ısı merkezleriyle desteklenecek olan yeni ısınma projesi ile vatandaşlar sorunsuz şekilde ısınabilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, "Bayram, tatil demeden, mesai kavramı gözetmeden gece gündüz çalışıp 5 yılda yapılanları 4 ayda bitiren personelimize çok teşekkür ederim" dedi. SANJET daha önceki yıllarda yapılan ve ısınmada sorun yaşayan sokaklarda yapılacak çalışmalara dair aboneleriyle 30 Ekim Cuma günü Belediye Düğün Sarayında bir istişare toplantısı düzenleyecek.

Toplantıya, Dereboyu Caddesi, Kadınlar Pazarı, Kadıhan Sokak, Beyoğlu Sokak, Ege Sokak, Halitbey Sokak İlhami Sokak, Okul Sokak, Karagöz Sokak, Barutçu Sokak, Çavuş Ali Sokak ve Fırat Sokaktaki eski abonelerin katılması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 14:35:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?