2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Sarhoş sürücü dehşeti!

Afyonkarahisar'da meydana gelen bir trafik kazasının ardından sarhoş sürücü dehşeti yaşandı.


Edinilen bilgeye göre Şuhut Kavşağı'nda meydana gelen maddi hasarlı bir trafik kazasının raporunu tutmak üzere kaza mahalline giden trafik polisleri, ölümden döndü. Polisler, kaza raporu tuttukları sırada sarhoş olduğu öğrenilen K.Z'nin kullandığı 03 Y 6684 plakalı yolcu minibüsünün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kazanın olduğu kavşağa minibüsüyle hızla giren K.Z., direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce polis ekiplerinin yaya olarak bulunduğu bölgeye, ondan sonrada orta refüje çarparak takla attı. Polis ekipleri, kendilerini orta refüjdeki boşluğa atarak, kazadan yara almadan kurtulurken, sürücü K.Z. ve yanında bulunan Yaşar Durak isimli bir yolcu ağır yaralandı. Yaralılar Afyon Kocatepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


Öte yandan minibüs içinde bulunan ve sürücünün arkadaşı olduğu öğrenilen sarhoş bir şahıs ise kaza sonrası polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin, görüntü çekmesinden rahatsız olan sarhoş yolcu ile polis ekipleri arasında yaşanan diyalog komedi filmlerini aratmadı. İsmi öğrenilemeyen şahsın üzerinde kimlik çıkmayınca bir süre ismini vermek istemedi. Yaralı arkadaşının başından ayrılmak istemeyen şahıs, polislerin su içmesi yönündeki telkinini ise teşekkür ederek geri çevirdi. Önce karakola gitmek istemeyen ve kendinin karakola geleceğini söyleyerek polis ekiplerini atlatmayan çalışan şahıs, karakola gitmekten kurtulamadı.

- YOLCULAR DEHŞET ANLARINI ANLATTI
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yolcular ise kaza anını anlattı. Yolcu minibüsünün çok hızlı bir şekilde kavşağa girdiğini söyleyen yolcular, "Sürücü, kavşağın bulunduğu noktada daha önce meydana gelen kazayı görmedi. Önce polis ekiplerinin bulunduğu alana doğru hızla girdik. Sonra sanırım direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce sağa, sonra sola, tekrar sağa savrulan minibüs bordür taşlarına çarpıp takla attı. Polis memurları kendilerini sağa-sola atarak kurtuldu" dedi

İha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 09:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?