4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Seçim heyecanı artıyor

Afyonkarahisar'da 29 Mart 2009 yerel seçimlerine sayılı günler kalmasının ardından siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı.

Afyonkarahisar merkez Belediye Başkanı olabilmek için AK Parti, MHP, CHP, DP, BBP, SP ve DSP büyük yarış içerisinde yer alıyor. AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürürken MHP Belediye Başkan adayı Hayrettin Barut, ulusal kanallarda projelerini anlatıyor. CHP Belediye Başkan adayı Yılmaz Özkan ise siyasi partileri ziyaret ederek "temiz bir siyaset" sloganıyla çalışmalarını hız katarken, Saadet Partisinin Belediye Başkan adayı İsmail Yalçınkaya ise çarşı merkezindeki gezilerini partilileri tarafından gerçekleştiriyor.

26 yıllı belediyecilik tecrübesi ile Belediye Başkan adaylığını Demokrat Parti çatısı altından açıklayan Ali Aydoymuş, klasik çözümlerin ve mega projelerin değil kalıcı ve önemli projelerinin olduğunu seçmenlerine konuşmalarında dile getiriyor. Partisine bağımlığını göstererek İl başkanlığından istifa ederek Belediye Başkan adayı olan DSP'li Ahmet Aslan önemli ve kalıcı projelerinin olduğunu söyledi. Büyük Birlik Partisinden Belediye Başkan adayı olan ve diğer belediye başkan adayları arasında en genç aday olan elektrik ve elektronik mühendisi Abdullah Karadağ, mesleğine, partisindeki teşkilatına ve Afyonkarahisar halkına güvenerek aday olduğunu dile getirdi. Afyonkarahisar'da 7 siyasi partinin yarıştığı Belediye Başkanlığında, Belediye Meclis üyesi adayları ile İl Genel Meclis üyeleri de kıyasıya bir yarış içerisinde yer alıyorlar.

Afyonkarahisar'da yerel seçim heyecanı kıyasıya devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 18:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?