3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Seçimlerin galibi biz olacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ali Çengelci, yerel seçimlerin bundan önceki seçimlere hiç benzemediğini belirterek seçimlerden galip ayrılacaklarını söyledi.


29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak gösterdikleri Yılmaz Özkan ile seçimlerden zaferle ayrılacaklarını söyleyen CHP İl Başkanı Ali Çengelci, bu seçimlerin diğer yerel seçimlere göre daha değişik olacağının sinyalini verdi.


Yılmaz Özkan'ın güçlü bir aday olduğunu ifade eden Çengelci, şunları söyledi: "29 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar'da ve ülke genelinde CHP rüzgarı esecek. Bu rüzgar iktidar olan AKP'ye önemli bir ders verecek. AKP hükümeti iyi bir yönetim şekli uygulamamaktadır. Bu da günümüzdeki ekonomik kriz ve hayat pahalılığı bunun en önemli örneğidir. Halkımız ciddi anlamda zor günler geçirmektedir. Bununda kurtuluşu CHP iktidarıdır."


29 Mart yerel seçimlerinde halkımızın ülkemizi yönetemeyen AKP'ye dur demesi gerektiğini anlatan Çengelci, sözlerine şöyle devam etti: "Çünkü 1 Nisan'da ekonomi düzelecek diyenlerin niye dayanarak bunları söylediklerini merak ediyorum. CHP tüm sıkıntıları çözecek ve halkımızı rahatlatacak bir partidir. Bizimde belediye başkan adayı olarak merkezde, ilçeler ve beldelerde gösterdiğimiz kişiler CHP'nin iktidara yürüdüğünü ve halkın partimizi istediğini sandıkta gösterecektir."

İha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 17:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NECATİ KOCATÜRK IP: 78.162.93.xxx Tarih : 23.02.2009 19:35:54

SAYIN ALİ ÇENGEL .BENCE HAYAL GÖRÜYOR. OLURMU BE KARDEŞİM AFYONDA CHP HA. GEÇİN BUNLARI.AFYON MHP İLE AKP ARASINDA GEÇER. CHP ÇOK ZOR. ZORDAN DA ÖTE HİÇ AMA HİÇ ŞANSI YOK.