3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Şehit aileleri ve gazilere tanışma yemeği

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen yemekte, şehit aileleri, gaziler ve protokol mensupları biraraya geldi. 

Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerindeki bir tesiste verilen yemeğe, Vali Haluk İmga, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Bülent Aker, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Veyselgarani İsmailoğlu, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu, İdare Mahkemesi Başkanı Sedat Koç, İl Emniyet Müdürü Natık Canca, Afyonkarahisar ve İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Bayram, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sadık Durna ile çok şehit ailesi ve gazi katıldı. 

Yemekte bir konuşma yapan Vali Haluk İmga, şehitlerin en değerli varlıkları olan canlarını vatan için feda ettiklerini belirtti. İmga, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim gözbebeğimizdir. Hepsine ilimiz ve ülkemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Gazilerimize şifa, uzun ve sağlıklı bir ömür, şehitlerimize ise Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. İl Jandarma Komutanı Albay Ünal Ödemiş ise katılımlarından dolayı protokol üyeleri ve ailelere teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 15:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?