3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Şehit çocuklarına yeni yıl hediyesi

ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA TEMA TEKSİL'DEN YENİ YIL HEDİYESİ

İstanbul'da faaliyet gösteren Tema Tekstil firması Afyonkarahisar'daki gazi ve çocuk ailelerine giysi yardımında bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, 99 şehit ve gazi çocuğuna giysi yardımı yaptı.

Mont, gömlek, pantolon, kazak, çorap, iç çamaşırı ve ayakkabıdan oluşan yardım paketleri dernek binasında şehit ve gazi çocuklarının ailelerine teslim edildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekir Bayram, küçükte olsa şehit ve gazi çocuklarına böyle bir katkıda bulundukları için mutlu olduklarını dile getirdi. Mont, gömlek, pantolon, kazak, çorap, iç çamaşırı ve ayakkabıdan oluşan yardım paketini İstanbul'dan Tema Tekstil firmasının gönderdiğini belirten Bayram, böyle bir yardım yaparak şehit ve gazi çocuklarının sevinmesine neden olan firma yetkililerine teşekkür etti.

Dernek binasının yerinin değiştiği konusunda da bilgi veren Başkan Bekir Bayram, "Daha önceki yerimizde kirada kalıyorduk. Vali Haluk İmga, İl Genel Meclisi Salih Sel'in katkılarıyla Özel İdare binasında 10 yıllığına derneğimize bir yer tahsis edildi. Bundan sonra artık yeni yerimizde hizmet vereceğiz. Bize buraya tahsis eden başta Vali İmga, Salih Sel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA TEMA TEKSİL'DEN YENİ YIL HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 14:02:01
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 16:09:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?