3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Şehit ve gazi aileleri

İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen öğlen yemeğinde Şehit Aileleri, Gaziler ve Protokol mensupları bir araya geldiler.


Yemeğe Vali Haluk İmga, İkmal Komutanı Tuğg.Halit Çakır, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Veyselgarani İsmailoğlu,2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu, İdare Mahkemesi Başkanı Sedat Koç, İl Emniyet Müdürü A.Natık Canca, Afyonkarahisar ve İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Bekir Bayram, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sadık Durna ile çok sayıda Gazi ile Şehit Ailesi katıldı.


İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen yemekte açılış konuşmasını yapan İl Jandarma Komutanı J.Albay Ünal Ödemiş, katılımlarından dolayı protokol üyelerine ve ailelere teşekkür etti.


Bu anlamlı yemekte bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Haluk İmga ise konuşmasında, Şehitlerimize rahmet dilerken, Gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diledi.


Şehitlerimizin yapılması gerekenin en iyisini yaparak, en değerli varlıkları olan canlarını vatan için feda ettiklerini belirten Vali Haluk İmga, “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bizim gözbebeğimizdir. Hepsine İlimiz ve Ülkemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Gazilerimize şifa,uzun ve sağlıklı bir ömür, Şehitlerimize ise Allah"tan rahmet diliyorum” dedi.


Yemekte kısa bir konuşma yapan Afyonkarahisar ve İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Bekir Bayram ise, bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, buna vesile olan İl Jandarma Komutanına ve Protokol üyelerine teşekkür etti.


Yemek sırasında protokol mensupları, Şehit Aileleri ve Gaziler sohbet ettiler.

afyon zafer
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 11:14:43
Güncelleme :2 Temmuz 2008 Çarşamba 11:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?