3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Şehit ve gazi ailelerine ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Afyonkarahisar Şubesi yönetimi şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Afyonkarahisar'da Çavdarlı köyü, Çobanlar ilçesi, Bolvadin ilçesi ve Karayokuş köyünde bulunan şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Afyonkarahisar Şubesi yönetim kurulu üyeleri, ailelerin yanı sıra şehitleri de mezarı başında dualarla andılar.

Şehit ve gazi ailelerinin sorunlarını dinlediklerini vurgulayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekri Bayram, "Şehit ve gazilerimizi unutmamız mümkün olamaz" dedi.

İlk olarak Afyonkarahisar merkeze bağlı Çavdarlı köyü nüfusuna kayıtlı şehit J.Er Musa Demir'i mezarı başında anan dernek üyeleri daha sonra ailesini ziyaret etti. Çobanlar ilçesi şehidi J. Er Halil İbrahim Atasagun'u da mezarı başında anan dernek üyeleri şehit babasının evini de ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Şehit ve Gazi ailelerinin sorunlarını tespit eden dernek üyeleri sorunların çözüme kavuşması için çalıştıklarını dile getirdi.

Dernek Başkanı Bayram, şehit ve gazi ailelerine ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 14:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?