30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Sel yeniden İGM başkanı

AFYONKARAHİSAR İGM'DE SEÇİM

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, ikinci defa Meclis Başkanlığı'na seçildi.

İGM nisan ayı birinci bileşimi Salih Sel başkanlığında, İGM meclis salonunda yapıldı. Toplantıda meclis başkanı, asıl katip üyeleri, birinci başkan vekili, ikinci başkan vekili, yedek katip üyeleri ile il encümen üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Meclis başkanlığı için AK Partili mevcut başkan Salih Sel ile MHP'li İsa Çağa aday gösterildi. Yapılan gizli oylamada 50 meclis üyesinin 32'sinin oyunu alan Sel tekrar başkanlığa seçildi. İsa Çağa ise 12 oy aldı.

Geride kalan 2 yılı başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyleyen Sel, meclis üyeleriyle birlikte 3 yıl daha başarılı bir şekilde çalışacaklarını, kendisine gösterilen ilgiden dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Sel, "Bu göreve beni tekrar layık gördünüz. Parti ayrımı yapmaksızın ilimiz için güzel çalışmalar yaptık. İnşallah bundan sonra da güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.

Yapılan oylamada, meclis birinci başkan vekilliğine 33 oy olan Selçuk Çirkin, ikinci meclis başkan vekilliğine 32 oy alan Ömer Dayı seçildi. Asıl katip üyesi Mustafa Genç ve Ömer Tunçay, yedek katip üyesi Hakan Avtuğ ve Derviş Aynacı oldu. İl encümen üyeliğine de en çok oyu alan Ahmet Kocakulak, Necati Uğur, Yusuf Demir, Mustafa Genç ve İbrahim Karaoğlu seçildi.

AFYONKARAHİSAR İGM'DE SEÇİM
AFYONKARAHİSAR İGM'DE SEÇİM
İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 16:48:03
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 23:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?