4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Şener'in partisi teşkilatlanıyor

Abdüllatif Şener'in genel başkanı olduğu Türkiye Partisi, Ege Bölgesi'ndeki parti teşkilatını kurma çalışmalarına Afyonkarahisar'dan başladı.

Türkiye Partisi MKYK üyeleri Hasan Bilir, Gülçin Kayalar ve Nabi Cüneyt Dinçman, Afyonkarahisar Anemon Otel'de düzenledikleri basın toplantısında, partinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını belirten Hasan Bilir, amaçlarının 81 ilde 81 yeni tabela asmak olduğunu söyledi. Bilir, yeni siyasi simaları siyasete kazandıracaklarını ve ülkede yepyeni bir siyaset anlayışı oluşturacaklarını ifade etti.

Türkiye Partisi'nin 25 Mayıs 2009 günü büyük bir heyecan ve coşkuyla kuruluşunu Ankara'da ilan ettiğini kaydeden Bilir, partinin ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıların ve başarısız yönetim çalışmalarının karşısında millet ve halk tarafından hararetle talep edilen bir oluşum olduğunu söyledi. Bilir, Türkiye Partisi'nin milletin isteği ve talebi üzerine ortaya çıktığını, tamamen bu ülkeyi idare etmeyi ve iktidarı hedefleyerek yürüyen ciddi bir siyasi oluşum olduğunu vurguladı.

Gülçin Kayalar ve Nabi Cüneyt Dinçman ile birlikte Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, Muğla, Aydın ve İzmir'de partinin teşkilatını kuracaklarını belirten Bilir, "İlk durağımız Afyon oldu. Burada esnaf ve vatandaşlarla görüştük. Biz Türkiye ve Afyonkarahisar'da bu güne kadar olan siyasilerden farklı, herkes tarafından beğenilen ve takdir gören bir teşkilat kurmak istiyoruz. Amacımız birilerini tayin edip, oldu bitti ve dayatma ile Afyon'un önüne çıkmak değil. Buradan gelen talepler üzerine adım atacağız. En doğruyu ve Afyon'a layık olanı bulup teşkilatımızı kuracağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 17:31:33
Güncelleme :17 Haziran 2009 Çarşamba 17:39:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?