1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Serdar Tuncer'le 'muhabbet gecesi'

AFYONKARAHİSAR'DA SERDAR TUNCER'LE 'MUHABBET GECESİ' DÜZENLENDİ

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Kulüp Akademi tarafından 'Muhabbet Gecesi' düzenlendi. Geceye konuk olarak şiir yorumcusu Serdar Tuncer katıldı.

AKÜ öğrencilerine ve öğretim görevlilerinin katıldığı Kulüp Akademi tarafından düzenlenen 'Muhabbet Gecesi'ne Serdar Tuncer konuşmacı olarak katıldı. Az satılan ve az okunan kitaplara hapsolmuş güzelliklere ses veren Tuncer, yaklaşık 15 yıldır şiirleri radyo ve televizyon programlarında yer aldığını söyledi. Düzenlenen 'Muhabbet gecesi'nde Tuncer kendi yazdığı şiirleri, programda dile getirdi. Sesinin tonu vurgulaması ve kurduğu cümleleri ile insanı alıp ayrı bir dünyaya götüren Serdar Tuncer, 'Muhabbet Gecesi' programında konuklara çeşitli hikayeler anlatıp, şiirler okudu. Özellikle anlattığı hikayelerde ve okuduğu şiirlerde gerçek aşktan bahseden Tuncer, konuklarını mest etti. Yaklaşık üç saat süren programda Tuncer yaptığı espriler ve taklitlerle de konukları kırdı geçirdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Muhabbet Gecesi'nin üniversitede düzenlenen ayrı bir etkinlik olduğunu söyleyen Kulüp Akademi Başkanı Yahya Kıratlı, Akademi'nin organizasyonlarına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Başkan Kıratlı, "Kulüp Akademi olarak düzenlemiş olduğumuz organizasyonlarda bize her türlü desteği sağlayan Kulübümüzün Danışmanı Öğretim Görevlisi Tuğrul Kandemir'e ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

'Muhabbet Gecesi' adlı programın sonunda Kulüp Akademi Danışmanı Tuğrul Kandemir kulüp adına Serdar Tuncer'e teşekkür plaketi takdim etti. Sohbet sonunda Serdar Tuncer, kurulan stantta kitaplarını imzaladı.

AFYONKARAHİSAR'DA SERDAR TUNCER'LE 'MUHABBET GECESİ' DÜZENLENDİ
AFYONKARAHİSAR'DA SERDAR TUNCER'LE 'MUHABBET GECESİ' DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 20:51:05
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 10:46:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?