1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Sevgililer Günü'ne özel kampanya

PTT'DEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Kadir Ceylan Kırmızıgül, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya hazırladıklarını söyledi.

‘Posta kartı bizden göndermesi sizden’ adı altında hazırladıkları kampanyayı 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olduğunu dile getiren PTT Başmüdürü Kadir Ceylan Kırmızıgül, kampanyanın amacının mektup yazma alışkanlığını kazandırmak ve insanları mutlu etmek olduğunu söyledi. 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili bir çok kampanyalar düzenleyen firmaların olduğunu bildiklerini belirtten Kırmızıgül, "Şubat ayı içerisinde kutlayacağımız 14 Şubat Sevgililer Ggünü dolayısıyla PTT olarak hazırlamış olduğumuz özel bir kampanyamız var. Kampanyanın adını da 'posta kartı bizden göndermesi sizden' olarak belirledik. 9-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanyamıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Mektup yazma gönül alma kültürümüzün yok olmamasını istiyoruz. Posta kartına yönelik kampanyanın yanı sıra kargo hizmetlerinde de yüzde 10 indirime gittik. Kargo ile kaç kalem malzeme gönderilirse gönderilsin kampanya süresince yüzde 10 indirim olacak" dedi.

Posta kartı geleneğini yeniden kazanılması gerektiğini vurgulayan Kırmızıgül, sahil bölgelerine tatil içen gelen yabancı turistlerin o bölgedeki doğal güzelliklerin yer aldığı posta kartlarını ülkelerine tatil yaptıkları yerlerden gönderdiğini belirterek, Avrupa da yaşayanların hale posta kartına olan ilgilerinin devam ettiği söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 13:35:00
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 15:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?