3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Sinanpaşa'da 2. Köse dönemi

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Nuri Köse, seçimlerde kendisine inanan ilçe halkının teveccühüne layık olacağını ifade etti.

2004 yerel seçimlerinde halkın teveccühü ile devir aldığı Belediye Başkanlığı görevinde çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Nuri Köse, geçmiş beş yılın bilgi ve deneyimleri sayesinde yeni dönemde daha güzel, daha başarılı hizmet yapacaklarını belirtti.

Başkan Köse, "Başarılı bir seçim kampanyası yürütmemiz sonucunda geçen dönemde aldığımız oy oranını artırmış olmamızın haklı onur ve gururunu yaşıyorum. Gerek Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesinde, gerek Sinanpaşa Kuruçay Barajında ve yeni imar bölgemiz de yapmış olduğumuz çalışmalara Sinanpaşalı hemşerilerimizin göstermiş olduğu takdir ve teveccüh sonucu tekrar Sinanpaşa Belediye Başkanı olarak seçildim. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde bizim yanımız da olan tüm kardeşlerimize ve desteklerini esirgemeyen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'na ve Milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Bana güvenen Sinanpaşa halkının güvenlerini boşa çıkarmayacağım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 13:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?