1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Sokak levhaları yenileniyor

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ LEVHALAMA ÇALIŞMALARINA HIZ KAZANDIRDI

Afyonkarahisar Belediyesi Numarataj Birimi tarafından cadde, sokak ve bulvar isimleri ile binaların dış kapı ve iç kapı numaralarını gösterir levhaların montaj işlemlerine başlandı.

Adres ve numaralamaya ilişkin yönetmelik gereği yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren

Afyonkarahisar Belediyesi Numarataj Birim Sorumlusu Ömer Gönül, kent merkezinde adres standardının olmayışı nedeniyle kamu hizmetlerinin etkin, süratli ve verimli yapılamadığını söyledi. Aynı adresin çok farklı biçimlerde ifade edildiğini ve bunun çeşitli kurumların ve vatandaşların işini zorlaştırdığı ifade eden Gönül, yenilenen sistemle bu sorunların ortadan kalkacağını dile getirdi.

Gönül, "Sırasıyla tüm mahallelerde levhalama işlemi yapılacaktır. Halen kullanılmakta olan bazı adres bilgilerindeki cadde, sokak isimlerinde ve dış kapı numaralarında adres ve numaralamaya ilişkin yönetmeliğe göre güncelleme ve değişiklikler yapılmıştır. Levhalama işlemi biten tüm mahalle sakinleri ve esnaflarımızın montajı yapılan levhalardaki adresleri kullanmaları karışıklık olmaması açısından son derece önemlidir" şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmaların tüm Afyonkarahisar halkı ve esnafı yararına olduğunu anlatan Gönül, levhalama işlemlerinde çalışan Numarataj personeline yardımcı olunmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2010 Perşembe 14:07:00
Güncelleme :5 Ağustos 2010 Perşembe 14:50:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?