4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

SP'liler Sülümenli'de buluştu

Afyonkarahisar Sülümenli Beldesi’nde 1994-1999 yıllarında başkanlık yapan ve 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden yeniden Belediye Başkan adayı olan İsmail Çakal, Saadet Partisi Teşkilatı ve meclis üyesi adaylarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Saadet Partisi (SP), Afyonkarahisar Teşkilatı Sülümenli Belediye Başkan adayı İsmail Çakal tarafından verilen kahvaltıda buluştu. Programa Saadet Partisi Afyonkarahisar eski Milletvekili Osman Hazer, SP Merkez Belediye Başkan adayı İsmail Yalçınkaya, SP İl Başkanı Ali Hazer, parti teşkilatı ve Sülümenli Belediye meclis üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Sülümenli Kasabası Belediye Başkan adayı İsmail Çakal, "Belediye Başkanlığı döneminde yaptığım hizmetler ortada. Sizlerin desteği ile yine belediye başkanlığını kazanırsam daha modern bir hale getirmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Çakal'ın konuşmasının ardından SP İl Başkanı Ali Hazer, Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı İsmail Yalçınkaya ve Afyonkarahisar Saadet Partisi eski Milletvekili Osman Hazer, kahvaltıya katılanlara teşekkür konuşması yaptı. Konuşmaların ardından Sülümenli Belediye Başkan adayı Çakal, hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade etti.

Kahvaltı sonrası Çakal ile Meclis üyeleri, Saadet Partisi yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 18:32:35
Güncelleme :16 Şubat 2009 Pazartesi 23:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?