1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Spora merhaba, sigaraya elveda

AFMEYAD HALI SAHA TURNUVASI BAŞLADI

Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (AFMEYAD) düzenlediği Belediye ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün desteklediği 'Spora Merhaba, Sigaraya Elveda' adlı kurumlar arası halı saha futbol turnuvası başladı.

Sporland Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenen turnuvanın ilk maçı Belediye Zabıta ile Devlet Demir Yolları ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Gençlik ile Kadastro Müdürlüğü takımları arasında yapıldı. Belediye Zabıta ile Devlet Demir Yolları takımı arasında oynanan karşılaşma, Belediye Başkanvekili İbrahim Yeşilay ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mehmet Pektaş'ın vuruşuyla başladı. 26 takımın katıldığı turnuvanın final maçı 31 Mayıs'ta oynanacak. Turnuva sonunda ilk 3'e giren takımlara kupa verilecek.

Turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyen Belediye Başkanvekili İbrahim Yeşilay, turnuvanın şampiyonu olan takımın her futbolcusuna Yeşilay ailesi olarak küçük altın hediye edeceğini ifade etti.

Turnuvanın centilmence geçmesini dileyen İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mehmet Pektaş da, 'Spora Merhaba, Sigaraya Elveda' adlı turnuvanın amacına ulaşması temennisinde bulundu.

AFMEYAD Başkan Yardımcısı Alpöz de, futbolun tabiatı itibarıyla rekabet, hırs ve mücadeleyi içerisinde barındırdığını belirtti. Mücadele yaparken sertlikten kaçınılması gerektiğini anlatan Alpöz, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2010 Pazar 18:16:05
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 13:32:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?