3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

SSK vatandaşın sabrını taşırdı

Afyonkarahisar Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Müdürlüğü’nde, sağlık karnesi işlemlerini yaptıramayan vatandaşlar protesto gösterisi yaptı. Müdürlük yetkilileri, herhangi bir olay çıkmaması için polisten yardım istedi.

Sağlık karneleriyle ilgili işlemlerini yaptırmak için sabah saatlerinde Afyonkarahisar SSK Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlar, bilgisayar sistemlerinin arızalı olması nedeniyle işlemlerini yaptıramadı. Duruma tepki gösteren yüzlerce vatandaş, SSK Müdürlüğü binasında "SSK istifa" diye slogan attı. Günlerdir sağlık karnelerini yeniletemediklerini ve karnelerine barkot yapıştırılmadığı için ilaç alamadıklarını belirten vatandaşlar, yetkililerin kendilerine bir açıklama yapmadığını söylediler.

Vatandaşlar bilgisayar sistemlerinin faaliyete geçmesini beklerken, SSK Müdürlüğü yetkilileri de herhangi bir olay meydana gelmemesi amacıyla polis ekiplerinden yardım istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2005 Salı 13:23:24
Güncelleme :28 Şubat 2005 Pazartesi 14:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MENDERES ŞAHİN IP: 81.213.94.xxx Tarih : 26.02.2005 10:04:12
Böyle zamansız yapılan işler tabiki vatandaşı çileden çıkartacak. Bu haber taslak halindeyken bunun için bir zemin hazırlanabilirdi, veyahut Sigorta sicil numarlarına son hanelerine bakılarak bir gün tayin edilebilir en azından vatandaşlar bu kadar çile çekmezler onun günü gelen vatandaş sırasıyla işini yaptırmış olurdu. Belki bunu bir nebze önlemiş olurdunuz.Bakıyorumda sadece bu olay ssk da değil hemen hemen her kurumlarda bu olaylar mevcut olaydır. Biz insanlar herşeyden önce kişiler üzerine düşen vazifeyi yapsa (Yanı memur anlayışı bu git yarın gel demese) vatandaşlarımızı bilinçlendirilse belki bu tür olaylarla karşı karşıya gelmeyeceğiz. SAYGILARIMLA