2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Sudanlı heyet Afyonkarahisar'dan ayrıldı

Sudan Sivil Savunma Genel Müdürlüğü'nde incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Sudan heyeti temaslarını tamamladı. 

Sudan Sivil Savunma Genel Müdürlüğü'nde görevli 2 kişilik heyet incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak için Afyonkarahisar Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü'ne geldi. Vali Yardımcısı Ömer Adar, Sivil Savunma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Afyon Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Turhan Ala ve Sivil Savunma İl Müdürü Haydar Kılıç tarafından karşılanan Sudanlı heyet tesisleri gezerek bilgi aldı. Özel eğitimli arama köpeğinin enkaz ve itaat çalışmasını hayretle izleyen Sudan Sivil Savunma Genel Müdür Yardımcısı Abdelhamid Elhai Homad, "Ziyaretimiz çok verimli geçti. Arama kurtarma konusunda Türk meslektaşlarımızdan önemli bilgiler aldık" dedi. 

Sudanlı heyetin temaslarıyla ilgili bilgi veren Vali Yardımcısı Ömer Adar ise Bölgesel Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüklerine daha fazla destek verilmesi gerektiğini belirtti Turhan Ala tarafından Sudanlı heyete yöreyi tanıtan çeşitli hediyeler verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 18:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?