3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Sünnet düğününde cinayet

Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt Köyü'nde, bir sünnet düğünü sırasında çıkan kavgada, 35 yaşındaki Hakan Alkan sopalarla dövülerek öldürüldü.

Akşam saat 18.00'de, köy meydanında yapılan sünnet düğünü sırasında daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 35 yaşındaki Hakan Alkan ile 33 yaşındaki Yakup Tay, 43 yaşındaki Mithat Çakır ve 47 yaşındaki Erol Çakır tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede bir kavgaya dönüşmesiyle, Hakan Alkan, cebinden çıkardığı bıçakla Erol Çakır'ı elinden yaraladı. Bu sırada Çakır'ın yanında bulunan kardeşi Mithat Çakır ve dayısının oğlu Yakup Tay, yakınlardaki bir inşaattan aldıkları sopalarla Alkan'ı dövmeye başladı.

Alkan, kaçmaya çalışsa da sinirli akrabaların elinden kurtulamadı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler sonucu kanlar içinde kalan Hakan Alkan olay yerinde hayatını kaybetti. Elinden yaralanan Erol Çakır ile kavgayı ayırmaya çalışan ve hafif yaralandığı öğrenilen Hakan Alkan'ın eşi 35 yaşındaki Songül Alkan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan Mithat Çakır ve Yakup Tay, jandarma tarafından ifadelerinin alınmasının ardından Çay Adliyesi'ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan zanlılar, Bolvadin Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
DHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 10:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?