3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Şüpheli ölüm cinayet çıktı

AFYONKARAHİSAR'DA ŞÜPHELİ CESET CİNAYET ÇIKTI

Afyonkarahisar - Ankara kara yolu Posta İşleme Merkezi binası karşısında ölü olarak bulunan 30 yaşındaki Sedat Ördekçi'nin zanlıları Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı çalışması sonrası 18 saat gibi kısa bir sürede bulundu.

Afyonkarahisar-Ankara kara yolu Sahipata Mahallesi PTT Müdürlüğü karşısında geçtiğimiz Cuma günü saat 21.30 sıralarında bir erkek cesedi bulundu. Çevre sakinleri tarafından fark edilen cesedin Sedat Ördekçi'ye(30) ait olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri cesedin bulunduğu yerde geniş çaplı araştırma yaptı. Cinayetten sonra olay mahalline giden İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, polis ekiplerinden olayla ilgili bilgiler aldı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, bıçaklama olayının Cuma günü saat 20.53 sıralarında yaşandığı belirtildi.

 

18 ARADAN SONRA YAKALANDILAR

Ördekçi'nin katil zanlıları oldukları iddia edilen H.İ.E ve S.S isimli şahısların Akcin köyü kamyon garajı civarında yakalandığının bildirildiği Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, "Faili meçhul adam öldürme olayı ile ilgili olarak yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde; Maktul Sedat Ördekçi'nin katil zanlıları oldukları tespit edilen 19 yaşındaki H.İ.E ve 22 yaşındaki S.S isimli şahıslar Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında Afyonkarahisar merkez Akcin köyü kamyon garajı civarında yakalanmışlardır.

Faili meçhul olan adam öldürme olayından 18 saat sonra olayın zanlıları tespit edilmiş ve yakalanmışlardır. Katil zanlılarının yapılan sorgulamalarında Ördekçi'yi bıçak darbesi ile öldürdüklerini kabul etmişlerdir. Yakalanan şüpheliler hakkında 'Kasten adam öldürme' suçundan adli mercilere sevk edilmişlerdir" denildi.

AFYONKARAHİSAR'DA ŞÜPHELİ CESET CİNAYET ÇIKTI
AFYONKARAHİSAR'DA ŞÜPHELİ CESET CİNAYET ÇIKTI
AFYONKARAHİSAR'DA ŞÜPHELİ CESET CİNAYET ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 17:50:03
Güncelleme :15 Kasım 2009 Pazar 18:06:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?