3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Susuz'un Yıldız'ı parladı!

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin Susuz Belediye Başkanı ve başkan adayı Cengiz Yıldız'a destek vermek amacıyla Susuz'a geldi.

Afyonkarahisar'da esnaf ve belde ziyaretlerini sürdüren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin Susuz beldesinde bin kişinin yer aldığı programa katıldı. Partisinin Susuz Belediye Başkan adayı Cengiz Yıldız'a Susuz halkından destek isteyen Bakan Eroğlu, Yıldız'ın başkanlığı süresi zarfında önemli hizmetlere imza attığını söyledi. Sağanak yağmura aldırmadan susuz halkına hitap eden Eroğlu, AK Parti iktidarı döneminde Susuz ve Afyonkarahisar'a yapılan yatırımları dile getirdi. Susuz halkı tarafından coşkulu kalabalık ve sevgi gösterileri ile karşılanan Bakan Eroğlu, Susuz'un Cengiz Yıldız ile Yıldız'ının parladığını söyledi. Susuz'a yapılan ve yapılacak projelerin takipçisi olduğunu ifade eden Eroğlu, Cengiz Yıldız'a belde halkından destek istedi.

SUSUZ'UN HİZMETİNE YENİDEN TALİBİM
AK Parti Susuz Belediye Başkan adayı Cengiz Yıldız, Bakan Eroğlu'nun kendisini Ankara'da beldesine hizmet getirmek için yaptığı çalışmalarda hiç yalnız bırakmadığını söyledi.

Belediye Başkan adayı Yıldız, 2004 yılında Belediye Başkanı olarak borçlu devir aldığı belediyeyi kar eden bir belediye haline getirdiğini belirtti. 4200 nüfusa sahip büyük bir belde olduklarını hatırlatan Yıldız, Susuz'u ileriye taşımak için tekrar aday olduğunu anlattı. Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, beldeden ayrıldı. Bakan Eroğlu'na Susuz'a yaptığı ziyarette milletvekilleri ve parti teşkilatı eşlik etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 21:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
a. eldem IP: 78.165.23.xxx Tarih : 26.03.2009 14:23:16

orada ne yağmur nede bin kişi vardı. parayla teslim aldı borçla teslim edecektir.