9
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

SYDV'den yardım eli

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından köy ve kasabalarda ev yapımı, onarımı çalışmaları sürüyor.

Örenkaya kasabasında yaşlı annesiyle birlikte yaşayan diyaliz hastası Ali Coşar'a, geçen yıl kasaba halkının da katkısı ile yapılan eve, bu yıl yine kasaba halkı ve SYDV katkılarıyla çatı yapılarak teslim edildi. Vakıf Müdürü Şuayip Bindir ve Vakıf Mütevelli Heyet üyeleri ile birlikte evi ziyaret ederek çatıyı inceleyen Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, "Daha önce köy halkının yardımlarıyla yapılan evin çatısının eksikti. Kasaba halkı ve vakfımız tarafından bu eksiğin giderilmesinden mutlu oldum" dedi.

İlçe Kaymakamı Ali Candan, evin teslimi sonrasında yaşlı annesiyle yaşayan diyaliz hastası Ali Coşar'a, evinde sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam sürmesi temennisinde bulundu. İncelemeler sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Çatısı yapılan Ali Coşar, başta Kaymakam Ali Candan'a, kasaba halkına, heyet üyelerine ve vakıf çalışanlarına teşekkür etti.  

AA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2013 Çarşamba 17:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?