4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Takımlar kupalarını aldı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Semtlerarası Futbol Turnuvası’ sona erdi. Turnuvada dereceye giren takımlar ödüllerini törenle aldı.


Afyonkarahisar Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi işbirliği ile düzenlenen ‘Semtlerarası Futbol Turnuvası’ kupa töreni ile sona erdi. Belediye Emek Tesisleri’ndeki törene Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, TÜFAD Şube Başkanı Agah Bıyıkoğlu, İl Hakem Kurul Başkanı Süleyman Güneş, Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, Futbol Taban Birlikleri’nin başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı. Semtlerarası Futbol Turnuvası’nda birinci olan Çavuşbaş Takımı’na kupasını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban verdi.
Yaklaşık 15 gün devam eden Semtlerarası Futbol Turnuvası’nın amacının gençlerin spora yönelmelerini sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, turnuvaya katılan sporcuları kutladı. Turnuvanın ikincisi Gazi Mahallesi Takımı, üçüncü ise Osmangazi Mahalle Takımı oldu. Kupa töreninin ardından turnuvaya katılan sporcular Başkan Çoban ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 16:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?