4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Taraftardan destek teşekkürü

03 Afyon Gençliği Spor Sevenler Derneği üyeleri, Afyonkarahisarspor'a destek veren iş adamı A. Salim Pancar'a teşekkür ettiler.

Afyonkarahisarspor Kulübü'nün kapanma noktasına geldiğinde el uzatan ve destek olan iş adamı A. Salim Pancar'a desteklerinden dolayı teşekkür eden 03 Afyon Gençliği Spor Sevenler Dernek Başkanı Ahmet Yılmaz, "Bu destek taraftarı sevince boğmuştur" dedi.

Başkan Yılmaz, "2009 - 2010 futbol sezonu müsabakalarını başlamasına az bir zaman kalması münasebeti ile takımımızın içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak bizlerde dernek olarak üzerimize düşen bilinçli taraftar portesini yerine getirmek amacıyla Afyonkarahisarspor taraftarını organize ederek takımımızın başarılarında bir nebze de olsun pay sahibi olma düşüncesindeyiz. Bu arada Afyonkarahisar halkının gönlünde bulunan çok kıymetli Onursal Başkanımız A. Salim Pancar'a Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül'e ve takımın sorunları ile yakından ilgilenen tüm kişilere teşekkürü bir borç biliriz. Koca bir il takımının ilçe takımları ile müsabaka yapmasını içimize sindiremesek de Onursal Başkanımız A. Salim Pancar, önderliğinde en kısa zamanda hak
ettiğimiz liglere terfi edeceğimi ümit ediyoruz. Bu yolda derneğimiz adına yapmamız gereken her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu tüm Afyonkarahisarspor sevenlerinin bilmesini isteriz" diye konuştu.

Hafta sonu derneklerinin 2009 yılı Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdiklerini hatırlatan Dernek Başkanı Ahmet Yılmaz, yeni dernek yönetiminde Başkan Yardımcılığına Mehmet Karanfil, Muhasip Mustafa Akgedik, Basından sorumlu üye Erol Özcan, üyeler ise Necmettin Ünlü, Ahmet Özçelik ve Osman Öztürk olarak belirlendiğini dile getirdi. Yeni yönetim ile Afyonkarahisarspor'un emrinde olduklarını belirten Yılmaz, üstümüze düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 12:45:14
Güncelleme :31 Temmuz 2009 Cuma 12:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?