1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Tatbikat gerçeğini aratmadı

ÇEVİK KUVVET'TEN TATBİKAT

Afyonkarahisar Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fuar Alanı'nda gerçekleştirdiği tatbikat gerçeğini aratmadı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'nin gayretleriyle geçen yıl 91 olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personel sayısı 122'ye çıkarken, hayırsever vatandaşların desteğiyle alınan yeni araçlarla 6 olan motorize sayısı 12 oldu. Motorize ekiplerin polis sorumluluk bölgesinin daha etkin hale getirildiği, motorize ekiplerin olaylara müdahale süresinin de 4 dakika 10 saniyeden, ortalama 2 dakika 50 saniyeye kadar indirildiği bildirildi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fuar Alanı'ndaki tatbikatı gerçeği aratmadı. Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, tatbikatı gerçekleştiren polislerin bu yıl göreve başlayan polisler olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımıza olası toplumsal olaylarla ilgili eğitim veriyoruz. Afyonkarahisar'da böyle bizi zorda bırakacak toplumsal olaylarla fazla karşılaşmıyoruz fakat başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere Güneydoğu, Doğu ve Türkiye'nin çeşitli illerine ekiplerimiz takviye ekip olarak gönderiyoruz. Arkadaşlarımız gittikleri her yerden başarılı ve kazasız, belası geri dönüyorlar" şeklinde konuştu.

Çevik Kuvvet ekiplerinin aldıkları eğitimin bir parçasını tatbikatta gösterdiklerini söyleyen Türkmenli, "Olabilecek en kötü olaylara karşı hazır olmak zorundayız. Dolayısıyla toplumsal olaylara karşı göreve hazır bekliyoruz. Allah bizi bu konularda ekiplerimizi kullandırmayı nasip etmesin" dedi.

ÇEVİK KUVVET'TEN TATBİKAT
ÇEVİK KUVVET'TEN TATBİKAT
ÇEVİK KUVVET'TEN TATBİKAT
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 17:12:00
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 17:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?