1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Tazlar'da katmer şöleni

TAZLAR'DA 7. KATMER ŞÖLENİ

Geleneksel hale gelen Tazlar Katmer Şöleni'nin 7'incisi, Tazlar Köyü piknik alanında gerçekleşti. Şölene bürokrat, siyasetçi ve çok sayıda davetli katıldı.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde her yıl düzenli olarak yapılan ve bu yılda 7'incisi gerçekleşen Tazlar Katmer Şöleni, birbirinden ilginç oyunlar ve gösterilere ev sahipliği yaptı. Etkinliğe AK Parti Milletvekili Halil Aydoğan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Sinanpaşa Kaymakamı Ali Güldoğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, ilçe ve belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Törende Tazlar Köyü Muhtarı Mehmet Bilgili tarafından, şölene katkıda bulunan Avukat İlhan

Çınar'a şilt verildi.

Konserlerin verildiği şölende halk oyunları ekiplerinin gösterileri, piknik alanını dolduranlar tarafından büyük alkış aldı. Şölende bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan, Sinanpaşa Ovasını birbiri ile buluşturan bir şölende bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Şölenin sevgi, saygı ve kardeşliği bir kez daha perçinleştirdiğini dile getiren Halil Aydoğan, bu tür organizasyonları çok olumlu olduğunu ifade etti.

Tazlar köyünde önemli bir buluşma sağladıklarını anlatan Muhtar Mehmet Bilgili ise, değişik illerden yüzlerce kişinin bir araya toplandığı bir gün düzenlediklerini dile getirdi.

TAZLAR'DA 7. KATMER ŞÖLENİ
TAZLAR'DA 7. KATMER ŞÖLENİ
TAZLAR'DA 7. KATMER ŞÖLENİ
TAZLAR'DA 7. KATMER ŞÖLENİ
TAZLAR'DA 7. KATMER ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2010 Pazar 11:41:04
Güncelleme :4 Temmuz 2010 Pazar 20:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?