2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

TEB'in Afyonkarahisar raporu

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB), illerin gelecekteki stratejisini belirlemesine ve yatırım alanlarını ortaya çıkarmasına yardımcı olmak amacıyla 26 Şubat'ta Afyonkarahisarlı yerel idareciler, işadamları, akademisyenler ve bürokratların katılımıyla gerçekleştirdiği 'İller İçin Gelecek Stratejileri Konferansı'nın sonuç raporu tamamlandı.


TEB, Şubat 2008''de düzenlediği ve bölgenin ekonomik, ticari, sosyal sorunlarının ve çözüm yollarının masaya yatırıldığı konferansın sonuçlarını bir rapor haline getirdi. Afyonkarahisar'ı tüm sosyal ve ekonomik süreçleri ile ele alan “Afyonkarahisar Sonuç Raporu”, TEB Genel Müdürü Varol Civil tarafından, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga'ya sunuldu. TEB Genel Müdürü Varol Civil ve TEB Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz'un evsahipliğinde gerçekleşen Afyonkarahisar Sonuç Raporu'nun teslim törenine, Vali Haluk İmga ile birlikte Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ve işadamları katıldı.

TEB Genel Müdürü Varol Civil, törende yaptığı konuşmada, “İller İçin Gelecek Stratejisi” konferansının 7.'sini Samsun, Trabzon, Eskişehir, Kayseri, Hatay ve Adana'nın ardından Afyonkarahisar'da düzenlediklerini hatırlatarak, "Bizim banka olarak yaptığımız iş, sadece ilin geleceğini tartışmak için bir platform hazırlamak. Siz tartıştınız, siz ortaya çıkardınız. Biz de TEB olarak saptadığınız konuları ve toplantının çıktılarını rapora dönüştürdük” dedi. Rapor teslim töreninin ardından ise TEB'in KOBİ'lere rekabet avantajı sağlayan bilgileri aktarmak üzere düzenlediği TEB KOBİ Akademi-Kurumsal Gelişim Eğitimi'ne geçildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 14:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?