4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

'Tek kişilik şehir' büyüledi

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi'nde sahnelenen "Tek kişilik şehir" adlı tiyatro oyunu, izleyicileri büyülerken, hayata dair önemli mesajlar verildi.

Sanat kurumu tarafından en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyucu ödüllerine layık görülen "Tek kişilik şehir' adlı tiyatro oyunu Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezinde sahnelendi. Afyonkarahisarlıların büyük ilgi ile izlediği tiyatroya Vali Yardımcısı Ömer Adar ve Halk Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Aytaç Akbaş da önem gösterdi.

Behiç Ak'ın yazdığı yönetmenliğini Serhat Nalbantoğlu'nun yaptığı tiyatroda, Cüneyt Mete, Devrim Yakut, Benian Dönmez, Merve Gül, Ercan Uğur ve Aybar Taştekin sahne aldı. Usta oyuncular sergiledikleri oyunda üstün performans gösterirken, seyircilerde oyundan bir hayli etkilendi.

Afyonkarahisar'da sahnelenen "Tek kişilik şehir" tiyatrosunun içeriğinde şu konular yer aldı: "Teknoloji yazın üşümemizi, kışın terlememizi mi sağlıyor? Artık hayat bir takım kurslara gitmekten ibaret mi? Ekonominin kötüye doğru gittiğini havanın ve suların temizlenmesinden anlayabilir miyiz? İnsanlar sırf kendi çıkarları için mi intihar ediyor? Şehirler şehir dışına mı taşınıyor? Küsmek, kalp ve damar hastalıklarına iyi gelir mi? Kendimizi en yalnız hissetmediğimiz anlar, yalnız kaldığımız anlar mı? Kendinize gülebilirsiniz ama kendinizi gıdıklayabilir misiniz? Kandırılması en kolay canlılar erik ağaçları mı?"
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 17:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?