2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

'Tek teker Arif' büyüledi

Türkiye'nin efsaneleşen motosiklet akrobatı "Tek teker Arif" lakaplı Arif Razgatlıoğlu'nun Afyonkarahisar'daki gösterisi nefesleri kesti.

Razgatlıoğlu, bir saat süren şovunda, saatte 200 kilometre hızla giden motosikleti üzerinde inanılmaz hareketler yaparak izleyenlerin adeta yüreklerini ağzına getirdi.


Zeyland Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği bir organizasyonla Afyonkarahisar'a gelen ünlü motosikletçi "Tek teker Arif" lakaplı Arif Razgatlıoğlu, gösterisinde izleyenlere unutulmaz bir şov sergiledi. Saatte 200 kilometre hızla giden motosikleti üzerinde inanılmaz hareketler yapan ünlü gösterici, seyircilerinden bol bol alkış aldı. Ünlü motorcu gösterisi sonunda ay-yıldızlı Türk bayrağı açtı. Eşi İlayda ve oğlu Toprak'la, birlikte de gösteri yapan Razgatlıoğlu, yaklaşık 28 yıldır motor sporuyla uğraştığını
ifade ederek, "Ben kendimi akrobasi alanında yetiştirdim. Efsane olmak istiyordum ve şu anda çok iyi yerdeyim. Artık oğlum Toprak'ı yetiştiriyorum. Benden sonra onu dünyaya mal edeceğim" şeklinde konuştu.

Gösterileri gençlerin yanı sıra yaşlılar da ilgiyle izledi.

..
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 18:41:20
Güncelleme :31 Mayıs 2008 Cumartesi 18:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?