30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Teknoloji geldi başarı arttı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Dünya Bankası arasında imzalanan protokol doğrultusunda yürürlüğe giren Okul Gelişim Programı kapsamında Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Bağlıca Köyü İlköğretim Okulu, 10 bin Euro'luk destek sonrası eğitiminde teknolojiyi kullanarak devam ediyor.

Program kapsamında üç adet masaüstü bilgisayar, üç adet projeksiyon, bir adet notebook, bir adet fotokopi makinesi, bir adet akılı tahta, bir adet bilgisayar temizleme kompresörü, bir adet masa tenisi takımı, spor malzemeleri, okul folklor takımı için folklor eğitimi ve kıyafetleri, tüm okul öğrencilerine okul kıyafeti alımı gerçekleştirildiği bildirildi. Eğitim öğretim faaliyetlerine, alınan teknolojik cihazlarla devam eden Emirdağ Bağlıca Köyü İlköğretim Okulu, Afyonkarahisar genelinde yapılan deneme sınavlarıyla da başarılı sonuçlar aldığı belirtildi.

Emirdağ Bağlıca Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Ecevit Gözel, Okul Gelişim Programı kapsamında okula alınan akıllı tahta ve bilgisayarlarla civar köylerden okulda eğitim alan öğrencilerin başarılarında gelişme gördüklerini ifade etti. Gözel, "Başarının ve teknolojinin takipçisi olacağız ve Bağlıca Köyü İlköğretim Okulu'ndan Türkiye'nin en güzel liselerine öğrencilerimizi göndereceğimize inanıyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 18:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?