2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Termal oteller bayrama hazır

Kurban Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar'daki termal otellerde bayram hazırlıkları başladı. Kurban Bayramı'nda Ferhat Göçer ve Metin Şentürk Oruçoğlu Termal Otel, Deniz Seki ve Fasıl heyeti İkbal Termal Otel'de sahne alacak.


Afyonkarahisar'da termal otel sektöründe faaliyet gösteren Oruçoğlu Termal Otel ve İkbal Termal Otel bayramda müşterilerini 4-5-6 günlük paket programlar ile ağırlamayı düşünüyor. İkbal Termal Otel de bayramda Deniz Seki'nin sahne alacağını belirten otelin müdürü Orhan Kuş, bayram süresince fasıl heyeti ve türkü geceleri ile müşterilerini ağırlayacaklarını söyledi. Otelin müdürü Orhan Kuş, İkbal Termal Otel olarak 20 gün önce bayram programını tamamladıklarını belirterek şöyle konuştu: "Her zaman otellerimizde konaklayacak müşterilerimize en güzel hizmeti vermek ve eğlence programları ile müşterilerimizin iyi bir bayram geçirmesini sağlayacağız. Bayramın 3. günü Deniz Seki sahne alarak müşterilerimizi eğlendirecek. Ama bayram süresince ayrıca müşterilerimizin istediği fasıl heyeti ve otelimize has türkü gecesi de bayram süresinde sahne alacak. Kurban Bayramı'nda oteli seçen müşterilerimize doyasıya bir bayram geçirtmek istiyoruz."


TURİZM SEKTÖRÜ DEVAMLILIK İSTEYEN BİR SEKTÖR
Kurban Bayramı'nda Metin Şentürk ve Ferhat Göçer'in otellerinde sahne alacağını söyleyen Oruçoğlu Termal Otel Müdürü Batuhan Çağrıcı da, müşterileri otellerinde en iyi şekilde ağırlamak istediklerini söyledi. 16 yıldır Oruçoğlu Otel Termal'in sektöre hizmet verdiğini anlatan Çağrıcı, "Her bayram olduğu gibi önümüzdeki Kurban Bayramı'nda da Ferhat Göçer ve Metin Şentürk bizlerle birlikte olacak. Otel olarak müşterilerimize 4-5-6 günlük paket program yapmayı uygun gördük. Bayramın ilk günü Ferhat Göçer, üçüncü günü ise Metin Şentürk sahne alacak" dedi.
Turizm sektörünün devamlılık isteyen, durmanın olmadığı sektör olduğunu anlatan Çağrıcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz de bu sektörde en iyi şekilde yer almak için otelimizi seçen müşterilerimize en yi hizmeti vermek için çalışacağız. Kurban Bayramı öncesi otelimizde rezervasyon yaptıran müşterilerimiz her geçen gün artmaktadır."

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 14:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?