2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Termal tesislerde bayram bereketi

Afyonkarahisar'ın şifalı sularıyla ünlü termal tesisleri, Ramazan Bayramı nedeniyle yapılan rezervasyonlarla tam kapasite doluluğa ulaştı.


Günde ortalama 50 bin aracın geçtiği Afyonkarahisar'da, yol güzergahlarında bulunan termal konaklama tesislerinde yapılan rezervasyonlarla birlikte doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Bayramı termal tesislerde karşılamak isteyen tatilcilerin rezervasyonlarını günler öncesinden yaptırdığı belirtiliyor. Ramazan Bayramı'nı 5 yıldızlı Oruçoğlu, İkbal, Korel ve Anemon Termal Otel'de karşılayacak olan tatilciler, söz konusu tesislerde hem stres atacak hem de sıcak kaplıca suları ve çamur banyolarında şifa bulacaklar.


Ramazan Bayramı'nda tatilcilere en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen termal tesislerin konaklama ücretleri de diğer tatil yörelerine göre oldukça ekonomik. Termal otellerde kalan müşterilerin otel içinde bulunan kür merkezleri, çamur banyoları, özel aile banyoları ve saunalardan da yararlanmaları mümkün oluyor.


HEM TEDAVİ HEM EĞLENCE
İkbal Termal Otel Genel Müdür Yardımcısı Ümit Uysal, vatandaşların termal tesislerde tatil yapmak istemelerinin en önemli nedeninin tedavi imkanından da yararlanmak olduğunu söyledi. Tesislere Ramazan Bayramı için yoğun ilgi olduğunu belirten Uysal, bayram süresince tatilcilere çeşitli faaliyetlerden de yararlanma fırsatı sunduklarını bildirdi.


Thermal Resort Oruçoğlu Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Burcu Elçi ise bayram tatilcileri için tesislerinde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
Korel Thermal Otel Halkla İlişkiler Sorumlusu Şule Kinkan da, Ramazan Bayramı Gala Programı'nın Grup Korel Show ile başlayacağını, ayrıca çocuklar için hazırlanan özel eğlence programlarının gece boyunca devam edeceğini ifade etti.
Geçen günlerde açılışı yapılan Anemon SPA Termal tesislerinde de bayramda çeşitli etkinlikler düzenleneceği belirtildi.


ÜNLÜ SANATÇILAR SEVENLERİYLE BULUŞACAK
Termal tesislerde, bayram süresince çeşitli sanatçılar konser verecek. Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Demet Akalın İkbal Termal Tesisleri'nde, Mustafa Keser Korel Thermal Otel'de, Volkan Konak da Thermal Resort Oruçoğlu Tesisleri'nde sevenleriyle buluşacak.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 15:03:33
Güncelleme :19 Eylül 2008 Cuma 10:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?