1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Tıp Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu

AKÜ’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi 2009-2010 Akademik Yılı Yemin Töreni, Ahmet Necdet Sezer Atatürk (ANS) Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. AKÜ Tıp Fakültesi’nin 65 mezunu, yemin ederek mesleklerine ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı öğretim görevlilerinin müzik dinletisi ile başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşması Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necat İmirzalıoğlu yaptı. AKÜ Tıp Fakültesi’nin bu yıl üçüncü dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Prof.Dr. İmirzalıoğlu, "Altı yıllık zorlu bir eğitim sürecini tamamlayarak, tıp doktoru unvanını almış bulunmanızdan dolayı hepinizi yürekten kutluyorum. Bu süreci tamamlamanız için maddi ve manevi her türlü desteği sağlayan ve hiçbir zaman özveriden kaçınmayan ailelerinizi de en derin duygularımla kutluyorum. Tıp eğitiminizin farklı basamaklarında katkıda bulunan ve sizlerin bu günlere gelmenizi sağlayan tüm öğretim üyelerimize da şükranlarımı sunuyorum. Bugünden itibaren kutsal bir mesleğin mensubu olduğunuzun bilincini taşıyacağınıza ve doktor-hasta ilişkilerinde meslek etiği kurallarına koşulsuz uyacağınıza güvenim tamdır" dedi.

Mezun olan öğrenciler Hipokrat Yemini’nin ardından Tıp Fakültesi Dönem Birincisi Emre Bülbül tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Tören, öğrencilerin geleneksel olarak kep atmaları ve mezuniyet pastası kesmeleri ile devam törene, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Ali Altuntaş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, AKÜ Rektör Yardımcıları, Tıp Fakültesi öğretim elemanları, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

AKÜ’DE MEZUNİYET COŞKUSU
AKÜ’DE MEZUNİYET COŞKUSU
AKÜ’DE MEZUNİYET COŞKUSU
AKÜ’DE MEZUNİYET COŞKUSU
AKÜ’DE MEZUNİYET COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 14:42:03
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 11:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?