2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Tiyatro Günleri Festivali

Giresun Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilecek olan Tiyatro Günleri festivalinin 1-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.


Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, Giresun Belediyesi olarak özel ve amatör tiyatro topluluklarını desteklemek, her kesimden izleyiciyi tiyatro sanatı ile buluşturmak, çağdaş ve evrensel bir platformda Giresun ve sanat arasındaki birlikteliği devam ettirmek amacıyla Tiyatro Günleri festivali düzenlediklerini belirtti.

Yüksel, bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilecek festivalin 1-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını belirterek festivale Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yanı sıra, Ankara, Afyon, Erzurum, Samsun, Amasya, Bartın ve Trabzon'dan 10 tiyatro topluluğunun katılacağını ifade etti.


Giresun halkından festivale ilgi göstermelerini isteyen Yüksel, “Festivalimiz, topluma tiyatro sanatının öncülüğünde, coşku ve dayanışma ruhunu yaşattığı gibi, ulusal tiyatro topluluklarının katılımıyla Giresunlu tiyatro izleyicisine farklı kültürleri de tanıma fırsatı vermektedir. Bu vesileyle tiyatrosever tüm vatandaşlarımızı festivale bekliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 15:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?