3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Trafolar tahrip edildi

Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin işbirliği ile geçtiğimiz günlerde eski ev görünümüne kavuşturulan trafoların duvarları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sprey boyalarla tahrip edildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Afyonkarahisar Belediyesi Basın-Yayın ve Halkal İlişkiler Müdürü Mehmet Sarlık, yaklaşık 1 hafta önce tamamlanan çalışmanın ardından yapılan eserin, kendini bilmez şahıslar tarafından tahrip edildiğini belirtti. Sarlı, "Bu çalışmada yaklaşık 15 kişi görev almıştı. Zavallı diyebileceğimiz kişileri kınıyoruz. Afyonkarahisarlılar'dan, yapılan hizmetlere sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ise, yaptıkları her çalışmanın halkın ve dolayısıyla Afyonkarahisar'ın menfaatine olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:
"Bu çağda kendisi için yapılan hizmetlere ve ortaya konulan eserlere bizzat halkımız ve çevre sakinlerinin sahip çıkması gerekirken, malesef bu yapılmamıştır. Trafoların boyalarla tahrip edilmesini çevrede bulunan vatandaşlardan mutlaka gören olmuştur. Ancak polise veya zabıtaya ihbarda bulunulmamıştır. Bu çirkin tahribat, yapanın yanına kalmıştır."

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2005 Perşembe 15:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yeliz IP: 85.101.32.xxx Tarih : 25.07.2005 09:07:30
Afyonlu olarak böyle kendini bilmez kişileri kınıyor, tüm vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmasını bekliyorum.