4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

TÜMSİAD'tan istişare toplantısı

TÜMSİAD AFYONKARAHİSAR ŞUBESİNDEN İSTİŞARE TOPLANTISI

TÜMSİAD Afyonkarahisar Şubesi tarafından üyelerine yönelik yıl sonu istişare toplantısı Korel Termal Otel'de düzenlendi. Toplantıda, TÜMSİAD'ın iş adamları dernekleri arasında üye bazında Türkiye birincisi olduğu belirtildi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, Korel Termal Otel de yıl sonu istişare toplantısında bir araya geldi. TÜMSİAD Başkanı Mahmut Emin Birliktir ve üyelerin katıldığı toplantıda TÜMSİAD'ın gelişimi, faaliyetleri ve genel durumu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıda konuşan Şube Başkanı Birliktir, iş adamları dernekleri arasında üye bazında Türkiye birincisi olduklarını belirterek "TÜMSİAD, 2005 yılında öncelikle İstanbul'da genel merkezi kurulan ve

daha sonra illerimize yayılan bir sanayici ve işadamları derneğidir. Şu an 20 ilde yapılanmasını tamamlamış durumdadır. Sanayici ve işadamları dernekleri arasında 3-4 yılda üye bazında TÜMSİAD Türkiye birincisi oldu. Türkiye'de TÜMSİAD'ın bu seviyeye gelmesine destek sağlayan işadamlarımıza teşekkür ediyorum. TÜMSİAD üyelerinin seçimi noktasında titiz davranıyoruz" dedi. Toplantının ardından TÜMSİAD üyelerine yemek ikramında bulunuldu.

TÜMSİAD AFYONKARAHİSAR ŞUBESİNDEN İSTİŞARE TOPLANTISI
TÜMSİAD AFYONKARAHİSAR ŞUBESİNDEN İSTİŞARE TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 17:21:04
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 14:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?