2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Türk-İş'ten sağlık açıklaması

Afyonkarahisar Türk-İş Temsilcisi Muharrem Uslu, Afyonkarahisar'da sağlık alanında yapılan iyileştirmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, ''Bu çalışmalardan gurur duyuyoruz'' dedi.


Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, kuruluş amacı ülke işçisinin ve dolayısıyla insanımızın ekonomik, sosyal ve sağlık sorunlarının çözümünde aktif rol alarak yaşam standartlarının yükseltilmesini sağlamak olan Türk-İş sendikası 1952 yılından beri olduğu gibi bugün de ve gelecekte de insanın derdiyle dertlenmeye ve çözüm yollarında rehberlik etmeye devam edeceğini belirtti.


Uslu, açıklamasında şunları söyledi:
''Basın organlarında sivil toplum kuruluşları adı altında sendikaya yönelik yapılan talihsiz açıklamalar bu ülkede sivil toplum çalışmalarının lokomotifliğini yapmış ve sivil toplum kuruluşlarının yasal zemininin oluşturulmasında her türlü bedeli ödemiş olan camiamızı üzmüştür. Bizi asıl derinden üzen konu ise bu açıklamaların yine bir sivil toplum kuruluşu özelliği bulunan bir organ tarafından yapılmasıdır. Bize yansıyan ve hastane hekim kaynaklı sorunların elbette ki dile getirip çözüm arayacağız. Üyelerimizin ve üyemiz olmayan tüm işçi camiamızın sorunları teşkilatımızın asli ve asil görevidir."

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 18:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?