1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Türkmenli'ye ziyaretler başladı

Afyonkarahisar yeni Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'ye kent protokolünün hoş geldin ziyaretleri başladı. Türkmenli'yi ilk olarak Sağlık Müdürü Necip Yemenici ve ATSO heyeti ziyaret etti.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Ana Komuta Kontrol Merkezi (AKKM) Daire Başkanlığı görevinden Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve Sakarya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ali Bilkay'dan önceki gün görevi devralan İsmail Türkmenli'ye, Afyonkarahisar protokolünün hoş geldin ziyaretleri başladı.

Türkmenli'yi ilk olarak İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici ziyaret etti. Yemenici, Türkmenli'ye yeni görevinde başarılar dilerken, bir hoş geldin ziyareti de Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyeti tarafından yapıldı. Ziyarete ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu ve Oda üyeleri katıldı. Türkmenli'ye görüş ve önerilerini ileten işadamları, Çavuşbaş Mahallesi'ndeki Yukarı Pazar Polis Karakolu ile ilgili bir düzenleme yapılması konusunda görüşlerini söylediler.

İşadamlarının önerilerini not alan Türkmenli, ziyaretlerinden dolayı İl Sağlık Müdürü Yemenici ve ATSO heyetine teşekkür etti. (SA-SÇ-Y)
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2010 Cuma 16:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?