4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Uğuz ailesi toprağa verildi

Mersin'de oturdukları evde ölü bulunan aile Afyonkarahisar'ın merkeze bağlı Değirmendere köyünde toprağa verildi.

Yakınları tarafından Mersin'den cenazeleri alınan aile, defnedilecekleri köye ambulanslar ile getirildi. Mersin'in Aydınlıkevler Mahallesi'nde oturdukları dairede cesetleri bulunan baba Ünal Uğuz (54), eşi Sultan Uğuz (56) ve çocukları Serdar Uğuz'un (30) cenazeleri, Mersin Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından, Sultan Uğuz'un ağabeyi Mustafa Gün tarafından teslim alındı.

Cenazeleri ambulanslar ile Afyonkarahisar'ın merkeze bağlı Değirmendere köyüne öğle saatlerinde getirildi. Ünal Uğuz'un üvey annesinin evine getirilen cenazeler, Işıklar Belediyesine ait cenaze yıkama aracında hazırlandı. Öğle namazının kılınması ile birlikte cenazeler yakınları tarafından traktör ile defnedilecekleri mezarlığa getirildi.

Traktör römorkuna konularak mezarlığa getirilen Ünal Uğuz, eşi Sultan Uğuz ve çocukları Serdar Uğuz, kılınan cenaze namazının ardından defnedildiler.
Afyonkarahisar'dan 2 yıl önce çocuklarının kazandığı üniversiteyi okuyabilmesi için Mersin'e gittikleri öğrenilen Uğuz ailesini tanıyan yakınları ise, sesiz ve hiçbir kimsenin işine karışmayan kendi halinde geçimlerini sürdüren aile oldukları söylediler.

Ailenin bu güne kadar hiçbir olaya karışmadığını belirten köylüler, kayıp olan diğer çocuğunda annesini, babasını ve abisini öldürebileceğine inanmadıklarını dile getirdiler. Traktör römorku üzerinde bulunan cenazeler mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından sıra ile defnedildi.
 

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 16:35:16
Güncelleme :11 Temmuz 2009 Cumartesi 17:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?