1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Ünlütepe'den sürpriz övgü

AK PARTİ'YE GEÇEN BELEDİYE BAŞKANI'NA CHP'DEN ÖVGÜ

CHP Afyonkarahisar milletvekili Halil Ünlütepe, 12 eylülde anayasa maddelerindeki değişiklikle ilgili referandumda 'evet' oyu kullanarak partisinden istifa eden İhsaniye'nin Gazlıgölakören Belediye Başkanı İdris Kaya'dan övgü ile söz etti.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda basın toplantısı yapan milletvekili Halil Ünlütepe 2010 yılını değerlendirdi. 2010 yılı değerlendirmesinin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Ünlütepe, referandum çalışmaları için Gazlıgölakarön beldesine gittiklerinde İdris Kaya'nın yanlarına gelmediğini ve çalışmalara katılmadığını söyledi.

Ünlütepe konuşmasına şöyle devam etti: "CHP İhsaniye İlçe Başkanımız, Kaya hakkında soruşturma başlatacağını ve istifa etmesini istemiş. Bunun üzerine de Kaya referandumdan sonra istifa etti. Kaya, çok iyi bir insandır. Siyasette zaman zaman parti değişiklikleri olur. Beğenmesek de bunları demokrasi anlayışıyla karşılamak durumundayız. Ben arkadaşımıza yeni partisinde başarılar diliyorum. 7 yıl birlikte çalıştık. İyi bir arkadaştır ve kendisini severim. Dilerim beldesine başarıyla hizmet verir."

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 18:01:03
Güncelleme :31 Aralık 2010 Cuma 17:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?