30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Vali 'den inşaat incelemesi

Afyonkarahisar Valisi Muzaffer Dilek, Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi inşaatında sürdürülen çalışmaları yerinde görerek yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Dilek, Bayındırlık ve İskan Müdürü İbrahim Öz, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Koçak ile merkezin yapımını gerçekleştiren Çelik İnşaat Firması sahibi Yusuf Çelik'ten, inşaatta devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İl Özel İdaresi kaynaklarıyla yapılan merkezde, 3 bin 750 metrekare inşaat alanı üzerinde bodrum, zemin ve artı 3 normal kat, kazan dairesi, sığınak, idari bürolar, özel eğitim sınıfları, çok amaçlı salon, yemek salonu, terapi odaları ve işlikler ile soğuk depolar, yatak odaları ve ıslak hacimler bulunuyor. 

Afyonkarahisar Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi binasının iç bölümlerini de gezen Vali Dilek, 2007 yılı içerisinde tamamlanması beklenen merkezin bitiminden sonra, kent genelinde bulunan zihinsel engellilerin rehabilitasyonuna sunulacağını belirterek, inşaatı gerçekleştiren firma yetkililerine teşekkür etti.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 12:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?