3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Vali İmga, Mikdat Alpay'ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, önceki gün geçirdiği trafik kazasında yaralanan eski MİT Müsteşar Yardımcısı Mikdat Alpay'ı hastanede ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Ali Natık Canca ile birlikte Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörlük Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne giden Vali Haluk İmga, dahiliye servisindeki suit hasta odasında müşahade altında tututan eski MİT Müsteşar Yardımcısı Mikdat Alpay ile eşi Seval Alpay'ı ziyaret etti. Yarım saat hastanede kalan İmga ve Canca'nın Alpay çifti ile görüştüğü ve doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali İmga, "Bir hasta ziyaretine geldim. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim, ayrılıyorum" dedi. "Eski müsteşar yardımcısını mı ziyaret ettiniz?" sorusuna ise İmga, "Evet, durumu iyi. Hastanemizin yakın ilgileriyle kısa sürede şifaya kavuşacak. Ne zaman taburcu olacağını bilmiyorum. Kaza, genel trafikte seyir sırasında meydana gelmiş" diye karşılık verdi.

Önceki gün, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Mikdat Alpay'ın kullandığı plakası öğrenilemeyen otomobil takla attı. Kazada, Mikdat Alpay ile eşi Seval Alpay yaralanarak AKÜ Rektörlük Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 15:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?