4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Vali İmga Tureks işçileriyle yemek yedi

Afyonkarahisar'da, mermer ihracatı yapan Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Ticaret A.Ş.'ni ziyaret eden Vali Haluk İmga ve beraberindekiler işçilerle birlikte yemek yedi.

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Ticaret AŞ'yi ziyaret ederek Tureks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cavit Turunç ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ünal Turunç ile bir araya geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan fabrikada incelemelerde bulunan Vali İmga ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban daha sonra öğle yemeğini işçilerle birlikte karavanadan yediler. Belediye Meclis Üyesi Lokman Kurt ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişleri yapıldı.

BU TÜR ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, işyeri ziyaretlerinin süreceğini belirterek "Küresel ve mali krizin olduğu bir dönemde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan sanayici dostlarımızın nabzını tutmak, hem de işçilerimizle birlikte yemek yemek için bugün Tureks firmamızın değerli işadamlarıyla bir araya gelerek tesislerde inceleme yapma fırsatı bulduk. Bu fırsatı verdiği için öncelikle Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a, İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel'e, değerli kardeşimiz Osman Turunç ve İsmail Turunç'a, Organize Sanayi Bölgemizin Değerli Başkanı Bekir Yeşilay'a teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretlerimizin bundan sonrada devam edeceğini ifade ederim."

MÜESSESELERİMİZİN MORALE İHTİYACI VAR
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Afyonkarahisar'da üretim ve istihdam sağlayan müesseselerimizin desteğe ve morale ihtiyaçları olduğuna dikkat çekerek, "Fabrikada işçilerimizle birlikte karavanadan yemek yemekten büyük mutluluk duyduk. Tureks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cavit Turunç ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ünal Turunç'a teşekkür ederim" dedi.

Tureks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cavit Turunç ise Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve beraberindeki konukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hem devlet, hem de hükümetimizin yetkililerinin burada olması bize ve işçi arkadaşlarımıza moral verdi. Konuklarımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 19:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?