1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Vali İmga veda turunda

VALİ İMGA'NIN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Ankara merkez valiliği görevine atanmasının ardından kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine yönelik olarak ziyaretlerini sürdürüyor.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından verilen veda yemeğinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne giden Vali Haluk İmga, Genel Sekreter İbrahim Demirsoy ve mesai arkadaşları ile vedalaştı. Ziyaret sırasında konuşan Vali Haluk İmga; İl Özel İdaresi ile yapılan çalışmalar neticesinde başarılı hizmetler sunulduğunu belirterek, gece gündüz demeden hizmet için adeta yarışan İl Özel İdaresinin Genel Sekreteri İbrahim Demirsoy başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Demirsoy ise bu güne kadar kendilerine verdiği destekten dolayı Vali İmga'ya teşekkür etti. Ziyaret sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcıları Recep Oyur ile Çiğdem Dinçer de hazır bulundu.

Ziyaretin ardından Vali Haluk İmga, son kez il encümen toplantısına katılarak, encümen üyeleri ile vedalaştı. Vali İmga, buradaki ziyaretinin ardından sırasıyla Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti.

VALİ İMGA'NIN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
VALİ İMGA'NIN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 18:13:00
Güncelleme :22 Aralık 2010 Çarşamba 19:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?