4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Vali İmga'dan AFJET açıklaması

AFYONKARAHİSAR VALİSİ İMGA'DAN AFJET AÇIKLAMASI

Son günlerde Afyonkarahisar kamuoyunu meşgul eden AFJET konusundaki haberlere ilişkin Vali Haluk İmga'dan açıklama geldi.

AFJET Genel Müdürü değişikliği hakkında yerel basında yer alana haberlere yönelik açıklama yapan Afyonkarahisar Valisi İmga, konuşması esnasında AFJET Genel Müdürü Cahit Serteser'den övgü ile bahsetti. Vali İmga, konuşmasında şunları dile getirdi:

"AFJET, Özel İdare, Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası'nın (ATSO) ortaklığıyla kurulmuş ve ilimiz açısından da hayati öneme haiz bir kuruluşumuz, Anonim Şirket statüsündedir. Sayın Cahit Serteser de yaklaşık 12 yıldır bu kuruma hizmet etmiş, başarılı çalışmalara imza atmış bir değerli arkadaşımızdır. Görevini son derece dürüst, çalışkanlıkla ve devlet adabı içinde ifa etmiş bir arkadaşımızdır. Yönetim kurulumuzun son toplantısında yeni projelerle ilgili olarak başka kurumlarla da işbirliğinin genişletilmesi kararını aldık. Bu karar çerçevesinde bir kan değişikliği gerektiği kanaati hasıl oldu. Arkadaşımıza bugüne kadarki üstün hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi belirterek bundan sonra yola bir başka yöneticiyle devam etmek istediğimizi ifade ettik. Kendisi de anlayışla karşıladı. Durum bundan ibarettir."

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 19:21:00
Güncelleme :18 Aralık 2009 Cuma 11:52:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?