4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Vali yardımcısı organlarını bağışladı

AFYONKARAHİSAR'DA ORGAN BAĞIŞ HAFTASI

Organ bağışı haftası nedeniyle bir alışveriş merkezinde açılan standda Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ile İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, organlarını bağışladı.

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü 3 - 9 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Organ Bağışı Haftası nedeniyle Özdilek Alışveriş Merkezi'nde stand açtı. Standı ziyaret eden Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ve İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, organlarını bağışladı.

Organ bağışının önemini vatandaşlara anlatmayı amaçladıklarını söyleyen Sağlık Müdürü Necip Yemenici, konuyu sürekli gündemde tutmak gerektiğine dikkat çekti. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın da organ bağışını desteklediğini ve vatandaşları teşvik ettiğini anlatan Yemenici, açılan standlarda vatandaşlara dağıtılan broşürde Maide Suresi'ndeki 'Kim bir insana hayat verirse, o sanki bütün insanlara hayat vermişçesine sevap kazanacaktır' ayetine de yer verdiklerini belirtti.

Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ise, organ bağışının önemine değinerek, valilik olarak bu tür etkinlikleri desteklediklerini kaydetti.

AFYONKARAHİSAR'DA ORGAN BAĞIŞ HAFTASI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 17:43:04
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 13:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?