2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Validen şehit ailesine ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga ve eşi Dilek İmga, vatani görevini yaptığı sırada geçirdiği kazada şehit olan ve iki hafta önce Sinanpaşa ilçesine bağlı Çobanözü köyünde toprağa verilen Şehit Piyade Er Mutlu Ölçer'in ailesini ziyaret etti. 

Şehidin babası Ramazan Ölçer ve annesi Hüsna Ölçer tarafından karşılanan Vali İmga ve eşi, Sinanpaşa Kaymakamı Sıtkı Zehin ve eşi, şehit ailesine baş sağlığı dileyerek taziyelerini bildirdiler. 

İmga ve beraberindekiler şehit evinde okunan duanın ardından Şehit Piyade Er Mutlu Ölçer'in adı verilen Hatıra Ormanı'na fidan dikti. Burada konuşan Vali İmga, Şehit Piyade Er Mutlu Ölçer adına oluşturulan ormanın en iyi şekilde korunacağını ve şehidin adının daima yaşatılacağını belirterek, tüm Çobanözü halkına baş sağlığı dileklerinde bulundu. Açılışta tabelanın üzerindeki Türk Bayrağını şehidin babası Ramazan Ölçer'e teslim eden Vali Haluk İmga, ilk fidanı da şehit ailesiyle birlikte dikti. 

Şehit Piyade Er Mutlu Ölçer Hatıra Ormanı'nın hemen yanında bulunan Şehit Er Mutlu'nun kabrini de ziyaret eden Vali Haluk İmga ve beraberindekiler fatiha okudular.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 14:37:50
Güncelleme :1 Nisan 2008 Salı 14:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?