4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Valiye bakan gibi karşılama

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Kentsel ve İyileştirme Müdürlüğü'nün asfalt açılış sezonuna katılmak için gittiği Sandıklı ilçesine bağlı Çemberli köyünde bakan gibi karşılandı.

Sandıklı ilçesine bağlı Çemberli köyü ile Karadirek Beldesi arasındaki 4 km'lik yolun asfaltlama çalışmaları ve asfalt sezonu açılışına katılan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Çemberli köyü sakinlerin tarafından Mehter Marşı ve coşkulu bir şekilde karşılandı.

Kadın, erkek, yaşlı, genç ve çocukların köy girişinden köy meydanına kadar uzun kuyruklar oluşturdu. Vali İmga'yı köylerinde bakan gibi karşılayan Çemberli sakinler, yollarının uzun zamandır bozuk olduğunu ve ulaşım esnasında zorlandıklarını dile getirerek Vali İmga'ya teşekkür edebilme fırsatı bulduklarını söylediler. Çemberli köyü ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı folklor gösterileri beğeni ile izlendi.

"BÖYLESİNE ANLAMLI KARŞILAMA BENİ OLDUKÇA ETKİLEDİ"
Böylesine sıcak kanlı Çemberli sakinleri ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Vali Haluk İmga, "Kadını ile erkeği ile, genci, yaşlısı ve çocuğu ile karşılanmak benim için gerçekten müstesna bir hatıra oldu. Hepinize teşekkürlerimizi ifade ediyorum. Bu topraklarda sonsuza kadar, ebediyete kadar sağlıkla mutlulukla yaşamanızı cenabı-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Beni böylesine anlamlı bir şekilde karşıladığınız için hepiniz sağ olun" dedi.

Konuşmasında duygulanan Vali İmga, Çemberli köyüne ve diğer köylerdeki vatandaşlara hizmet etmenin boyunlarının borcu olduğunu sözlerine ekledi. Vali İmga'nın konuşmasının ardından Çemberli köy sakinlerinin hazırladığı yöresel yemekler törene katılanlara ikram edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 15:29:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?